header image

OT-Pro gaat internationaal

Inmiddels krijgen we bij OT-Pro ook internationale belangstelling. 15 september 2021 mogen wij spreken op het Europese congres COTEC-ENOTHE 2021. 

Ook op het Wereldcongres van de WORLD FEDERATION OF OCCUPATIONAL THERAPISTS  te Parijs zullen wij ons zegje mogen doen tussen 28 augustus en 30 augustus 2022. 

WFOT is de wereldwijde stem voor ergotherapie en zet de standaard voor haar praktijk. Zij vertegenwoordigen ergotherapeuten wereldwijd die het leven leefbaar maken. 

Het internationale congres wordt om de vier jaar gehouden en brengt ergotherapeuten, assistenten en studenten van over de hele wereld samen om een professionele werking te ontwikkelen, technische en wetenschappelijke informatie uit te wisselen en om hoge normen van ergotherapiepraktijk, onderzoek en onderwijs wereldwijd te promoten. 

Het thema van 2022 is ‘Occupational R-Evolution’. Op het programma staan ​​toonaangevende experts, unieke sociale evenementen en een tentoonstelling. 

Jawel ook OT-Pro krijgt er zijn plekje

We zullen aan de wereld laten horen wie we zijn en waar we voor staan. Met dank aan het WFOT voor deze toekenning. Het is een erkenning en een duwtje in de rug. 

De tool wordt toegelicht op basis van een case uit de praktijk. 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Parijs, Frankrijk in augustus 2022. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *