Welkom bij OT-Pro®!

Op onze websites gebruiken wij zowel eigen cookies als cookies van derde partijen, om informatie over je bezoek aan onze website te verzamelen en te analyseren. Deze informatie, die over jouw voorkeuren of jouw apparaat (computer, tablet, telefoon, …) gaat, wordt gebruikt om je surfervaring op onze site aangenamer te maken en om onze websites te blijven verbeteren.

Je privacy is belangrijk voor ons. Daarom kan je via de link ‘cookie-instellingen’ hieronder nagaan welke cookies we gebruiken en kan je instellen welke cookies je aanvaardt.

Klik je op ‘Alle cookies aanvaarden’ dan geef je ons toestemming voor alle cookies. Je kan je voorkeuren op elk moment wijzigen via de Cookie-instellingen link in de footer.

T. +32 (0)11 39 85 50 E. info@ot-pro.com

Download de OT-Pro hulp op afstand

OT-Pro hulp op afstand*

Q-top staat garant voor de goede werking van zijn producten.

OT-Pro® klanten kunnen dan ook rekenen op een optimale persoonlijke service.

Door de online support te gebruiken kan je het scherm van je computer delen met ons waardoor wij jou vanop afstand kunnen assisteren.

Klik op de 'Download online support' knop om de online support te downloaden.

Helaas, de online support applicatie is niet beschikbaar voor jouw besturingssysteem.

[*] aan de hand van uw besturingssysteem wordt de correcte online support versie aangeboden.